Parcoscientifico

Toinen legendaarinen sijoittaja tulee Bitcoineriksi, miksi me tarvitsemme tätä asiaa, suuriin panostuksiin BTC: ssä

20. November 2020 // von admin

Stanley Druckenmiller sanoo, että digitaalisella omaisuudella on „paljon vetovoimaa arvon säilyttäjänä“ ja se ylittää kultaa.

Miljardierisijoittaja Stanley Druckenmiller kertoi CNBC: ssä maanantaina omistavansa Bitcoinin, josta on tullut viimeisin korkean profiilin pääsy johtavaan digitaalivaluuttaan. Legendaarinen sijoittaja sanoi,

„Olen vähän dinosaurus, mutta olen lämmennyt siihen tosiasiaan, että Bitcoin voisi olla omaisuusluokka, joka on paljon kiinnostavaa arvovarastona.“

Vaikka verrattuna bitcoiniin, hänen kulta-asemansa on „monta, monta kertaa“ suurempi, hedge-rahastonhoitaja ennusti, että allokaatio BTC: ssä ylittäisi.

„Suoraan sanottuna, jos kultapanos toimii, bitcoin-veto toimii todennäköisesti paremmin, koska se on ohuempi, epälikvidimpi ja siinä on paljon enemmän beetaa“, sanoi Druckenmiller lisäämällä Bitcoiniin „on paljon vetovoimaa arvovarastona sekä vuosituhannelle että uutta länsirannikon rahaa ja, kuten tiedät, heillä on paljon sitä. „

Bitcoinin ja kullan välinen korrelaatio alkoi jälleen nousta ylöspäin viime viikkoina, mutta se on edelleen kaukana elokuun korkeimmasta.

Viime vuonna Druckenmiller kutsui bitcoinia „ratkaisuksi ongelman etsimiseen“ ja lisäsi, ettei hän „ymmärrä, miksi tarvitsemme tätä asiaa“. Nyt hän sanoo, että sillä on 13 vuoden historia, se lisää yhä enemmän tuotemerkin arvoa joka päivä.

„Älykkäimmät makrosijoittajat omistavat nyt Bitcoin Trader: n ja he käynnistävät joukon makrosijoittajia tekemään samoin“, sanoi Crypto-hedge-rahaston The Spartan Group -kumppani.

Tämän avulla Druckenmiller on liittynyt muun muassa Michael Saylorin, Bill Millerin, Jack Dorseyn ja Paul Tudor Jonesin kaltaisiin jakamaan osan suuresta varallisuudestaan ​​Bitcoinissa. Real Visionin perustaja Raoul Pal sanoi:

„Maailman suurimman ja arvostetuimman rahanhoitajan – Stan Druckenmillerin – merkitystä sanomalla juuri nyt, että hän on pitkä bitcoin, ei voida liioitella.

Tämä on poistanut kaikki esteet hedge-rahastoille tai sijoitusrahastoille sijoittamiseen. „

Bitcoin-naysayers ovat alkaneet muuttaa sävelmäänsä JPMorganista, PayPalista Nouriel Roubiniin, vaikka jälkimmäinen otti Twitterin uudelleen räjäyttääkseen digitaalisen valuutan, joka voittaa perinteiset varat suurella marginaalilla, jopa 115% YTD.

Viime viikolla Druckenmiller kertoi lyhentävänsä Yhdysvaltain dollaria ja lisäsi tällä kertaa, että hän odottaa 3–4 vuoden laskua.

Kommentare sind geschlossen.