Parcoscientifico

Bitcoin prijs herstelt, weerstand op $11.000

26. September 2020 // von admin

  • De Bitcoin-prijs herstelt zich, weerstand tegen $11.000
  • Rusland stelt een wetsvoorstel voor dat Bitcoin en crypto categoriseert als eigenschap
  • Belevenis verboden in Rusland
  • Een wetsvoorstel in Israël kan Bitcoin en crypto geclassificeerd zien als valuta

De Bitcoin-prijs stuitert terug, slaat terug naar de trend en keert de blips van begin deze week om. Van trackers heeft het BTC/USD-paar de verliezen beperkt, maar galoppeert het voor op ETH.

Crypto als valuta?

Te midden van optimisme is er nieuws uit Israël.

Volgens een lokaal rapport hebben vier leden van het wetgevende orgaan van Knesset-Israël een wetsvoorstel ingediend op 22 september. Als het wordt aangenomen, zal de regel de manier waarop cryptokringen worden belast, aanzienlijk veranderen.

Specifiek, probeert het wetsvoorstel de classificatie van digitale activa te veranderen van eigendom naar valuta onder de Inkomstenbelastingverordening van het land.

Hierdoor wordt de belastingdruk van munthouders die momenteel 25 procent als belasting op vermogenswinst betalen, verlicht. Als Bitcoin (en cryptocurrencies) als valuta worden beschouwd, zal de vermogenswinst dalen tot 15 procent.

De staat Israël kan tot de leiders behoren op het gebied van digitale valuta. Als het maar het gebruik van de blokketen als valuta voor alles erkent. Juist in deze periode waarin de economische toekomst onduidelijk is, is het mogelijk om digitale betaalmogelijkheden te bevorderen vanwege de sociale afstand die ons is opgedrongen.

Russia’s Strict Proposal

In Rusland is op 24 september een radicaal voorstel van het ministerie van Financiën aan de Staatsdoema – het parlement – voorgelegd. Controversieel gezien beschouwt het ministerie van Financiën cryptokringen verbazingwekkend genoeg als instrumenten voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme.

Bijgevolg stelt het de houders voor om elk bezit boven de $1.300 of (100K Rubles) aan de fiscus voor te leggen.

Falen trekt een gevangenisstraf aan van maximaal drie jaar. De zachtere optie is dwangarbeid als straf. Het enige goede nieuws dat dit voorstel bevat is de classificatie van Bitcoin System en crypto als eigendom.

Dit is echter om wegen te effenen voor de belastingdienst die over kan gaan tot het in rekening brengen van vermogenswinst.

Binance Banned

Op dezelfde dag werd Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange, verboden door de Roskomnadzor.

Verbazingwekkend, zegt het agentschap dat de homepage van de site het kopen en verkopen van Bitcoin promoot. Het is de tweede keer in drie maanden dat het agentschap Binance op de zwarte lijst zet.

Bitcoin Price Prediction

De Bitcoin-prijs schommelt tussen een bearish en een neutrale beoordeling van de kandelaars en technische indicatoren.

Op de laatste handelsdag heeft BTC de verliezen ten opzichte van de USD hersteld en ligt de koers plat. Het presteert echter beter dan ETH in de dag- en weekgrafieken.

Candlestick-arrangementen in de daggrafiek suggereren sterkte op de onmiddellijke termijn.

Er is een dubbele bar bullish reversal patroon van het 61.8 en 78.6 procent Fibonacci retracementniveau van de handelsrange van juli tot september.

Omdat de prijzen weer boven het midden van de BB liggen, zullen stieren op de korte termijn waarschijnlijk hoger uitkomen.

De sterke vereffeningsniveaus worden verwacht op $11.200 en $11.500. Dit is Sep 3 hoog. Een scherpe, hoog-volume onderbreking boven dit niveau zal bearish pogingen van Sep 1 en 2 teniet doen en zal waarschijnlijk de weg vrijmaken voor stieren om $12.500 opnieuw te testen.

BTC/USD Technical Indicators

 • Support ligt tussen $10.100 en $10.400
 • Resistentie is op $11.000 en $11.500.
 • De meeste handelaren (88 procent) zijn bullish van sentimentanalyse.

Kommentare sind geschlossen.